دکتر حسین بلورچی

دکتر حسین بلورچی
    دکتر بلورچی در سال ۱۳۲۴ در ساوه متولد شد. وی پس از پایان تحصیلات خود در مقطع دبیرستان و پذیرفته شدن در دانشکدة پزشکی تهران، برای اعزام به خارج از کشور نیز بورسیه می‌گیرد، اما در ایران به تحصیلات خود ادامه می‌دهد. او در سال ۱۳۵۰ فارغ التحصیل شد و برای آغاز کار خود به بخش خرقان ساوه اعزام گردید وی در سال ۱۳۵۳ به ساوه بازگشت و در …
ادامه مطلب

محمدحسن آقابزرگ ساوجی

محمدحسن آقابزرگ ساوجی فقیه و عالم ربانی، آیت اللّه شیخ محمدحسن ساوجی معروف به «آقا بزرگ» از مفاخر شهر تاریخی ساوه و از چهره های برجسته علمی و اخلاقی در تهران به شمار می رود.  محتویات ۱تولد ۲تحصیل ۳مراجعت به ایران ۴ویژگیهای اخلاقی ۵وفات ۶منابع تولد شیخ آقابزرگ ساوجى در سال 1272 قمری در روستای «سماوک» در نزدیکی ساوه در خانه مردی صالح به نام حاج ملا رحیم که از …
ادامه مطلب

دکتر مصطفی چمران

مصطفی چمران زبان پیگیری ویرایش مصطفی چمران ساوه‌ای (۱۰ مهر ۱۳۱۱ – ۳۱ خرداد ۱۳۶۰)[۲][۳] معروف به دکتر چمران، فیزیک‌دان، سیاستمدار (عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)،[۴] وزیر دفاع ایران در دولت مهدی بازرگان و دولت موقت شورای انقلاب از همراهان موسی صدر در تشکیل جنبش امل (لبنان)، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، از فرماندهان ایران در جنگ ایران و عراق و بنیان‌گذار ستاد جنگ‌های نامنظم در جریان جنگ ایران و عراقبود.[۵] وی در دانشگاه تهران، تحصیلات خود را در رشته الکترومکانیک به پایان برد. سپس برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و درجه دکتری در فیزیک پلاسما کسب …
ادامه مطلب

سید مرتضی عسکری

  زبان پیگیری ویرایش سید مرتضی العسکری مشهور به علامه عسکری (۱۲۹۳ - ۱۳۸۶ش)، سیره‌نگار و مورخ. او در آثار خود کوشیده است تا با نگاهی محققانه، به بررسی تاریخ اسلام بپردازد. مهمترین کتاب‌های وی عبارت‌اند از خمسون و مائه صحابی مختلق، التوسل بالنبی (ص) و التبرک بآثاره، عبدالله بن سبأ و اساطیر اخری. وی عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت و از روحانیان فعال علیه رژیم بعثی عراق و مدت‌ها از اعضای کادر اصلی حزب الدعوة الاسلامیة بوده است. سید مرتضی عسکری …
ادامه مطلب

نورالله انسی ساوجی

      پرش به ناوبریپرش به جستجو انسی ساوجی، نوراللَّه   قرن: 9  شاعر، متخلص به انسى. وى برادرزاده‌ى قاضى عیسى و بسیار بافضل و كمال بود. او ابتدا قاضى عراق عجم بود، سپس به خراسان رفت و قاضى آن ولایت شد. طبعى لطیف و روان داشت و عمدتاً غزل مى‌سرود. در خراسان درگذشت. از وى دیوان شعر غزلیاتى برجاى مانده است. از اوست:   از آن با شعله‌ى آهى كه در هجران كشم شادمكه …
ادامه مطلب

محمدحسن آقابزرگ ساوجی

  پرش به ناوبری فقیه و عالم ربانی، آیت اللّه شیخ محمدحسن ساوجی معروف به «آقا بزرگ» از مفاخر شهر تاریخی ساوه و از چهره های برجسته علمی و اخلاقی در تهران به شمار می رود.  محتویات ۱تولد ۲تحصیل ۳مراجعت به ایران ۴ویژگیهای اخلاقی ۵وفات ۶منابع تولد شیخ آقابزرگ ساوجى در سال 1272 قمری در روستای «سماوک» در نزدیکی ساوه در خانه مردی صالح به نام حاج ملا رحیم که …
ادامه مطلب

نوشته های اخیر

دسته بندی ها